Осiннiй ранок

***
Осінній ранок. Місяць повновидий
На сірім небі привидом стояв.
То що, мій друже, що, нічна сновидо,
На мене до світанку ти чекав?

Про що хотів повідати, мій любий?
Від чого раптом ти такий блідий?
Приходь у сни і розкажи, що буде…
А зараз ти втомився, спати йди.


Рецензии