Ветеранам ВОВ

Вас залишилось мало, та Ви – ветерани
І діти цієї війни.
Дай же Бог Вам здоров’я і щастя, і слави –
Ви ж багато так пережили.

І у гарну погоду й в години негоди
У окопах бої Ви вели,
Через лінії фронту до перемоги
Всі п’ять років невпинно ішли.

Перемогу здобути вдалося нелегко –
Ріки крові в ті дні пролилось,
Та, зібравши всі сили свої воєдино,
Захистити Вітчизну вдалось.

Скільки їх полягло… Зовсім юних солдатів
І досвідчених мудрих дідів…
Окропили всю землю від хати до хати
Сльози дочок, сестер, матерів.

Крик дітей, плач жінок і поранених стогін
В Вашім серці до цих пір живе.
Кулемети і танки, гармати і бомби –
Не забути довіку це все.

Але вижили Ви і з фашистом боролись
За країну свою, за свій дім.
Дай же Бог і надалі міцного здоров’я
І низький Вам доземний уклін.
2.03.2010


Рецензии