Поцiлуй мене, сонечко, у щоку

Поцілуй мене, сонечко, у щоку.
Поцілуй мене, сонечко, отаку.
Я з тобою, сонечку, не одна.
І з тобою до мене прийшла весна.
Звари, сонечко, ранком каву,
щоби добрі мені були справи.
Та ходімо снідати на балкон.
Не вмикай, сонечку, телефон.
Хай тепер ніхто не турбує нас.
Поцілуй мене, сонечку, уже час.


Рецензии