Кити

Кити приходять до мене в сни
з усіх чотирьох океанів.
Я часом боюся: а, може, вони
в мені залишаться чекати весни,
а тут лише осінь ранкових туманів.

Співають дітям свої колискові,
легенди, казки, архіви родини...
шукають поживи у мене у снові,
де тільки дороги й дерева зимові,
і дно океану із мулу та глини.

І часом кличуть до себе в води,
я не вагаюсь, я слідом за ними.
Кити - ці співучі мрійливі істоти
через хвилі усі і усі повороти
пливтимуть зі мною вже снами чужими.

03.04.12


Рецензии