Слава Родам!

Славимо Правічні Роди,
Які нас сюди
Навік привели!
Дякуєм за світле Життя,
За Радість буття
На рідній Землі!

Ой, ти Матінко-Праматінко
І всі Бабусі - радійте усі!
Ой, ти Батечко-Прабатечко
І всі Дідусі - радійте усі!

Славимо вас - Сестри й Брати!
Ми тут, я і ти,
Зустрілися знов!
Прокладем надійні мости
В чарівні Світи,
Де Щастя й Любов!

Ой, ти Матінко-Праматінко
І всі Бабусі - стрічайте нас всі!
Ой, ти Батечко-Прабатечко
І всі Дідусі - стрічайте нас всі!

Хай навіки буде Рай на Землі!
Танцюй і спвай – світ Новий вітай!
Хай навіки буде Рай на Землі!
Танцюй і спвай – світ Новий вітай!


Рецензии