Мой отгоревший лист

Мій відгорілий папір
--------------------------

Я нікого більше не жду,

Не шукаю, друже, тебе,

Вітер листя моє обриває,

Я нічого більше не жду.

 

Не тремтить в руках моя зброя,

Нічого більше їй голосить,

І слухняно лягає поруч,

Мій відгорілий папір.

 

Оксана Студецька, березень, 87р.


Рецензии