Карпаты

Карпати
---------------------

Милі Карпати, рідні Карпати,

Смерека засіяла вас,

Струнко тне своє тіло до сонця,

Вії чорні опустивши до вас.

 

Вії ті прикривають струнку нагу,

А проліски струмчать до самого долу,

Розвіють проліски сердешну тугу,

І тому сумувать я ніколи не буду.

 

Милі, Карпати, рідні Карпати,

Ви чаруєте зір і образ мій,

Щастя і гордість відчуваю за вас,

Залишіть назавжди мені радощів час.

 

Оксана Студецька, липень, 68р.

Отредактированный вриант: (Павел Хобор)


 Милі Карпати, рідні Карпати,
Пахуча смерека засіяла вас!
Тіло струнке так і лине до сонця,
Чорнії вії спустились до нас.

Вії прикрили струнку наготу,
Проліски ллються до самого долу.
То ж, сумувати ніколи не буду,
Бо розвівають сердешну тугу.

Милі, Карпати, рідні Карпати,
Образ розкішний і чарівний!
Щастя і гордість мені відчувати,
Потяг нестримний та віковий.


Рецензии