Юноше

Юнакові
------------------

Юначе, юначе, мій милий!

Віршів я тобі наскладала,

До тебе вони долетіли,

І крила свої не зламали.

 

Крилець своїх не зламали,

І правду всю зберегли,

Разом зі мною тебе покохали,

Разом зі мною щастя знайшли.

 

Оксана Студецька, серпень, 67р.


Рецензии