Зачем

Навіщо
--------------

Навіщо ти мені сказав спасибі,

Навіщо за любов благодарив?

Невже не бачив ти, що як дитина,

Тебе мій розум полюбив.

 

Пробач, що я образилась на тебе,

Пробач, не можу почуття в душі таїть,

Воно одне, лише вине в тому,

Що зараз серце так болить.

 

Тобі, напевне, не зрозуміть того,

Яке ти враження на мене вдіяв,

Бо моє серце знало всього,

Крім справжньої любові - мрію.

 

Оксана Студецька, серпень, 67р.


Рецензии