Еще сегодня

Ще сьогодні...
____________________

Ще сьогодні вранці ми ходили поруч,

Ми торкались наших рук,

Ти лишив мені гарячий поцілунок губ,

Котрий ще і досі зупиняє серця стук.

 

Ще пройшло лише три години,

А між нами простелився путь,

Не в одну, не дві милини,

А на десять тисяч фут.

 

І от досі ще здається,

Що твій голос поруч чуть,

Почуття кохання в серці б,ється,

Ні! Не правда! Нас не розлучала путь.

 

Оксана Студецька, серпень 67р.


Рецензии