Здравствуй, Днепр!

Здраствуй, Дніпро!
-----------------

Здраствуй, Дніпро сивий!

Сьогодні я прийшла до тебе не одна.

Сьогодні над тобою забуяло літо,

А в мене забуяло почуття.

 

Ось знову летять лелеки,

Курличуть пісню здалегідь,

Що швидко заіскриться цвітом,

Всесильний твій потік.

 

І я з гори дивлюсь на тебе,

Зливаючись з листвою шепочусь,

Твій вільний чистий берег,

Припав грудьми, і я молюсь.

 

Молюсь за сивину твою бурхливу,

за очі сизі, що яскрома горять,

Мені сьогодні, любий, дуже мило,

Бо кароокого кохаю я.

 

Оксана Студецька, червень, 77р.


Рецензии