Не вернется

Не повернеться
-----------------

Я благаю Місяця,

Я благаю зорь,

Ви , покличте милого,

Ой, чому він не прийшов?

 

Може сталось що?

А може сердиться?

Я образила його,

Ой, не вернеться!

 

Стільки днів чекала,

І лічила кожну мить.

Не прийшов - обідився.

Ну то й нічого жаліть.


Рецензии