Лето встретила

Літо зустріла
-------------------

Обгорнуті сонячним світлом

І трави, і роси,

Я стою на покосі,

І в душі так привітно.

 

Ще сонце не гріло,

І досі земля не голосить.

А ноги і в холоді босі -

Раннє літо зустріла.

 

Оксана Студецька, травень, 87р.


Рецензии