Лето

Літо
---------------

Боже, боже!

Як же гарно жити!

Серед степу, серед лісу,

І в душі вірші носити.

 

Боже, боже!

Нащо спати?

Коли квітнуть трави,

Треба землю обіймати.

 

Боже, боже!

Як зелено!

В буйновітті літо.

Лише ти у мене,

найодне, завітне.

 

Оксана Студецька, липень, 87р.


Рецензии