Зачем тебе стихи

   


- Навіщо тобі вірші?

Навіщо тобі здалися, -

каже батько мені,

-Краще дітьми займися.

 

А якщо ті вірші,

Наче нестерпний крик,

Рвуться з моєї душі,

Не стуляють моїх повік?

 

- Навіщо тобі вірші?

Залиш ти їх!

А я знову мерщій,

У їх славний потік.

 

Може залишу колись,

Та в останню хвилину,

Взмолюсь - Смерть зупинись!

Я вірш написати не встигну.

 

Оксана Студецька, січень, 1987р


Рецензии