Надiя вiра любов

На жаль життя не кольорова казка,
Та перемогою буде моя поразка.
Із кожним днем щось нове відкриваю,
Учусь того, чого не знаю.

Чекаю світла серед тьми
І загубившись між людьми
Розчинюсь в натовпі оцім.
Я докажу собі і всім,

Що я боротись можу за життя,
Придавлюючи почуття.

Які гнітять і ранять душу,
Хоч я не можу, але мушу.
Виборюючи знов і знов
Надію Віру і Любов.


Рецензии