Если ты хочешь выпить, выпей стакан

Пина ш впадает щэ в ПрыПять.
Ну, пры пяти акиан.

Так шо напнитэся, диткы,
Да й вгробтэ Васька.
Бо шо Ж то тырПиты
ТырКнумШых питард.

На свиты Е диты
ПохЛещ СтариКан!
Взев стил видьмы...да й оп батьк. Ну, шося ны вышло
ВшлоЙиты Пад Л.
Падлещык стомывся:
Хва, маци! Здавайсь...

Если вы хочытэ йисты, ззижтэ й гурка...того, да, що кращ
КобЛяха.
В юноСци Ж ХЕК нижНый.
А потым лись так. Бызь ЕРша Ш.

Палавке Ш манас!
Я малпам щэ дам!
Чы вжэ, мо, й хва?..па лавКах кахХахц с манка в зубах.


Рецензии