Я тут адын в КабиНети

Каби Чаляби не в Брайль.
Так вот шо ета!
А! Ты Ш паниМАЙш...шо и ЧырПака трэ НарыСавВаць. Коль на нар хоч спаць
Да в Василька. Ага.

Ну, што Ж, Сава фатаЕть СавКа и...э...нэ туда Зь.
ЯК ТАДА ДА ув Таньк
Пранц ПЯНкрацихам вставль
ДвацЦаць пар штарынА
Да без брыкайль Коз с Бычка Ш.

Ну, зЕзДили в Янав Ж...
Памыць Василька Б.
Чуць не вмер в Змей Цигран ат снов закашмарн. Ну, й аны Ж ци Ш сбыйВайц.
Маци Ш шкрабаець шваБР.
Хули ей мудрыца!

ВехШай занаВесь так! А не накасяк! Ну, й 20 щынят сучк памаГАЙт.


Рецензии