Вiдлюдько

Самотність крила підріза,
У хаті німо виє вовком.
Ані дружини, ні друзяк -
Така печальна співомовка.

Темніша призабутий сад,
Криниця обміліла зовсім.
А найприкріша із досад
Та, що проснулась раптом совість.

І те, що нагорнув собі,
Багатий, але все ж непотріб.
Не прописалися в судьбі
Ні люди злі, тим паче - добрі.

І хату крайню у селі
Обходять, хоч незлий собака.
Приб'ється вітер із полів,
І той шелесне: вовкулака...

2.04.2012


Рецензии
Надихнули, щоб написати:http://www.stihi.ru/2012/04/08/8953.
Дякую!
З повагою,

Людмила Дзвонок   08.04.2012 18:53     Заявить о нарушении
І я Вам дякую за приязні відгуки. Творчих успіхів і Вам!

Вячеслав Романовський   08.04.2012 20:48   Заявить о нарушении