Я не стыжусь того, что я пишу...

Я не соромлюсь тОго, що пишу,-
А ваша неприхована зневага
У спрагле серце краплями дощу
Лягає, і мені стає во благо.
І погляди, колючі, як голкИ,
Сприймаю, ніби виклик: значить, краще
В майбутнім обрізатиму гілки
В байдужості, як в непролазних хащах...
Я не соромлюсь того, що не вам
Свої віршІ-цілунки посилаю, -
А перепони, створені Словам
Упевнено, і з вірою долаю...
03.04.2012.



Я не стыжусь того, что я пишу

А ваша неприкрытая чванливость

Мне лишь во благо, я к карандашу

И вновь пишу, пишу не вам на милость

А взгляды, словно иглы, колят зло

Я их ловлю, как вызов; яда чашу

Пообрезаю ветви вам назло

У равнодушия всех нервов ваших

Я не стыжусь того, что я пишу

Стихи, как поцелуи посылая

Преграды все словами я крушу

Успешно, с верой преодолевая.


Рецензии