Счас мы чево-та спечаТаЕм вам П

ИС Нашь ЖурНаля М!
Раз мы нерусКиян шваб,
А СИР РИСАК.

ХОЧЭ ВИН РОЗВЫСЫЛЫТЫ гондэ всю Зь ДружыНу вж:

Сонцэ грие – Кит аж млие!
Чырыз дэнь – Вылыкдынь.
И сыдыть Мий Пограничник:
Мыша ж трэ ловыты!

А вин аж на Сёмым Нэбы –
Ты зализь, достань, гэ!
Высыпатыся хоть трэба.
А Васыль – ны вэльмы!

Пьеть часочкув дэсь подрэмлэ –
Бо у хатцы Пивны.
Хоть быры на йих ты стрэльбу –
Спаты нияк лигты!

Мо доспав бы в дэнь хоть крохы,
Да хто зварыть йисты?
Да й Кобыла хвора бродыть
Чы Баран облизлый.

А тыпэр от выпыв соку,
Да шчэ й, Божэ, з морквы!
Ну, и сну ны в годным гоку –
И Чынтрадь, Кись, торкай!

И лоп-лоп в хлыви вонючым
По якымсь «роялю»!
А у морду свет болючый
Быссумирно ляшчыть.

Ну, гыкран, бы в тиливизи,
Тилькы скачуть буквы.
Да Мий дидко Головницкый
Шось робыты мусыть.

Бо на свиты стилькы мордэй,
Шо ны знають Сьвета,
Хоть и будуть вси хрыстосва
Шэ й покрасять ейця.

Да шэ й хриню нажыруцця,
Ну, аджэ ж, брат, з мнесом.
Да отравы каламутнэй
Кажон звир напьецця.

Бо ны Сонцэ и ны Мисяць
Душу ны просвитыть.
И но в ему малпы лизуть,
Хоть и ззяе Зирка!

Шо зовэцця Свати, Сваха,
Скиль Хрыстос явывся.
Да забылы одным махом,
Бы Сьвятый – вовчыско.   

А тыпэркы, бы всылывся
У Васька Сам Езус:
Хочэ вин Розвысылыты
Хоть кого каб-если.

И всэ мэнтыть свою Косу –
Налякаты Лысок.
Шоб хотя одын дэ Когут
Став до Бога блыжый.

Бо усекыйи халеры
Стилькы розвылося,
Шо ныхто ужэ ны петрыть,
Ек шэ свитыть Сонцэ.

3. 4. 2007, на мотив полькы,
прамо за компьюттыром,
пуд чес вёрсткы журнала
На рубеже Жь стоЛейТий

Ну, и ЕК вам ГэТэ, статок,
СлавНыньКэе МнесКок?
Бо й мынуло ноль быс палочк.
Чы вжэ с пять рочкэй, мо? Ну, ек Хек зайив всих бесый
Прамо жэ в тарелке, Х.


Рецензии