Мы тут вот зары вдарым топирыку

Вам уси ЭЗЭТ ноль вийРуСак.
Так що нас вы пробачтэ за ЛийРыйКу Сь, сцо ЛийЕхЦар са й Цар КВ.

Нам нымае ны дила до ТигРыка.
Хай тигайиця з рыламы й жабк.
А нам нащо робыты проТравВочКу Б дэ якых жырыБят. Ах, вах-вах!

Шось такэе там во нгападдал на нас! -
Га? Чиво? Зарэ на вж.
Ты усэ обновы й сам подавЛюйСяк
От лымишКыю Павк.

Павука ты Ш нагучыш шэ Грамате Шырына з ДавЖына.
Ну, жына но крычыть и ваняе всэ Б...
Бляха-муха от та!

Да и вот: ШАХ одын - а ХАШ цвай вж.

ТОПпай, друг ты МАЙн, далый до самк,
Шо дадуць ЦиБи Баць.
Ню, Циньтральну Зь БальницьКу Ш Сашка Б.
Бадзыгона Ш узнаюць па Цяфк.

ДобРый дэнь, рылова з гавРыла!
Мы щэ тут.
ЗафСИКда вж.


Рецензии