Мы гондэ чытайимо всэ настоящэ!

А я загляну шэ тут во и до Насти Ш.
А то шо-та я Не Шота щэ й БриЯн пак. А но Нож БульВарНый.

Ктор Тору удрав тута во шося гарнэ.
Да шо вы! Да что ты! Да во жэ букВальНох.
И я поВалыВся в сянях пряМах, гах ты Ж!
Ну, вси нас СМИшахт - шо аж смаЖать. КаСтруЛюк в СтруМцях вашь.

То як там МАИ ДИНУзаврыХы в Хайим?
Шэ часто вздыХайЮхть?
Ню, хай йим йимайлый
Хто з 2-цыть.

А Мы в МАЙ Лыйм КракСкы.


Рецензии