Про вибори

У жовтні вибори у Раду
Сьогодні ЗМІ про це кричать
Плітками збуджують громаду,
Щоби на вибір наш впливать.

Зробили з виборів вже бізнес
Мандат купують, продають
В ціні за роки він так виріс
Ще й євро й долари сують.

Мораль і совість розгубили
Як папуаси живемо
Їмо банани, апельсини
І мітингуємо давно.

За гроші носимо плакати
В громаді вже давно роздрай
Що не працюємо – начхати
Нам більше дива подавай.

Як спрут корупція схватила
Не відпускає 20 літ
Країну навпіл розкусила
Громаду риє наче кріт.

Людей ніхто не захищає
Без грошей краще не звертайсь
Бо совісті давно немає,
Як можеш так і захищайсь.

Законів стільки наприймали,
Що ладу їм неможна дать
А депутати, як брехали,
Так і продовжують брехать

Нам перед виборами кажуть,
Що завтра всі заживемо,
Як депутатами вже стануть
Надінуть знов на нас ярмо.

Не вірте більше ви нікому
Хто обіцяє рай земний
Робіть свій вибір лиш свідомо
Тоді не буде шлях важкий.

Себе навчіться цінувати
Не вірте слухам і брехні
Громаду треба об’єднати
Життєві цілі в нас одні.


Рецензии