брудом

та будь ласочка...
хоч тричі мене ненавидь
хоч двічі просочуй брудом
я все одно будуватиму цю споруду:
поетично-принизливу казочку.

хоч раз візьми мої вірші до рота,
щоб мені було трішечки менше соромно.

доки істерично-приємна блювота
не візьме свій початок прискорений,
допоки твої кобіти не будуть від мене кінчати,
я буду ігнорувати спроби мене прибити.

ти будеш виходити брудом,
а я - подавати вату,
щоб стерти тебе, паскудо, з чиєїсь життєвої мапи.

31.03.2012


Рецензии