Слабкiсть

Душевна слабкість – музика органа,
А шоколад – солодка слабкість тіла.
Всі прагнення насправді бездоганні,
Лиш тільки варто мріяти уміло.

Мій спраглий путівник – нестача часу.
Відходять день за днем кудись у небо,
Міняються людей нестримні маси.
А з ними і слова міняти  треба.

Щоденний непомітний вічний бартер.
Палке «я хочу» на покірне «мушу».
Чи обміну цього в житті все варте?
Пильнуй, аби не проміняти душу.


Рецензии