Дэ Ж шо-то в нас тип НОДыр

Так значыць тут в вас НОГД даж Е.
А дэ, в коморы?
То гэто Ж доБрыне:
Робы, шо хочыш!
Хоч с Тыле.

А мы тут аж за горл ухЗефсь.
От этТот ношгы!
Ну, так от набырэ Ж
Якаясь жэрдь,
Шо пойМыш
Ты Мыше.

Ну-да. Аджэ Ж.
ЕК хочыш, так отреж у ДырЖынеТК, шо ГоломНицКым помыр.

А зарэ во збанитвав всэ вш.
И шо дэ зрокБыкш,
ЕК був той Бык ухПрем! ЕК той ОхРэм. Ну, в крэмОМвых сахПошКах…
На высель, Х, свойЕм.

Во так во й набыры Ж ужэ.
А то: шё хохЧихШь?
ЧихСотКой загсФорЕв Шь
Вач Ба дзы Гон-Чык. Чаво-чявой, а водкы й двесьць мы ш грамк прам вмочЧым.
Хоть там мышЕК.

И вот у нас и вобла Е. –
НЕ-А! Там ЕНА…
НИ хочеть ни в мечеть,
А ни ву ЕтВезь. Дэ батько тчэ парчэньк. Таку, шо з небка.

Да, хули ИННА АННИ вжек,
Коль Морий по Колена
Забраль усе клютче.
Хоть стий вузь в цемРадзь. Бо Ж на вычэру Русь усю зь блин трэ Прэнт.

А мы но тут спальле гольле.
У топцы нежнай.
Ий бум ком до спатьте…
Ув варымне.

А шо-то в Вас за ком, хе, вже сь?
Шо, с комНат в Натк промБлемКах?
То промБлескМакЯкЧок щэ ж есь
Ф Сергейк ЕсеНин.

АУ! МаРусь!..
ША в емцы.
ФашХыст затюк Моцюк БесХлебНый. Ну, Ш ваш тырНэт найЛейПшый.
Всэ ждэм да ждэм…
Жыдэй.


Рецензии