Солона рана кровоточить

Солона рана кровоточить
Раптовим почуттям тепла.
Я не забуду твої очі,
Бо найдорожча ти була.

Хоч відстань я пройду не скоро
І ще для тебе тільки друг,
Моя душа без тебе хвора,
Страждає сильно юний дух.

І вже спочатку в’ється туга,
Темніють очі і слова,
Свого забула давно друга,
Але любов була жива.

Вона яскрава і прозора,
Не стоптана в чужих віках,
Для когось радісна опора,
Комусь тривога, відчай, страх.

Але не буде так ніколи,
Хоч поряд ми, та не близькі,
Зріднюся я з сердечним болем
І напишу рядки тобі.

Але пусті, пусті всі муки,
Я гордість не переборов,
Хоч часто чути серця стуки,
Я в серце не впускав любов.


Рецензии