у тебе в ротi

приходь до мене з вином і сигаретним димом в кишенях,
з охапкою своїх віршів і читабельним настроєм.
я б з тобою розділила весь вміст: все, що є у порожніх легенях.
ти би став непомітно м'яким чи не по погоді гострим.

запалили б свічки може в грудях, а може у лоні
твоїх вчасно-зупинених псевдо-потрібних ерекцій.
моїх невдало інсценованих оргазмів в долонях
чогось спиртового або, збиваючих з ніг, ін'єкцій.

ми були б за здоровий спосіб життя.
у перервах між кашлем і спазмами десь унизу живота.
я вже уявляю: у тебе у роті поселиться моє ім'я,
а потім ти, навздогін всім колишнім, розкажеш, що я - не та.

30.03.2012.


Рецензии