О так нам грубКу Сь жараць

Мы гондычкы тут зразу Ш
Уш падВерГамСь апПасНасьЦь!
А вы-та как щыталы,
Таварышы рыбята?
Ну, вот в коморы празник: прыйихав дидко Плакся Ж, шо журыця но матры,
Ох, на суцьбу Зь прахКлякТу Зь.

Так вот ты догадайся:
Да шо Ж то пак за клякса
Тут во вжэ прамо с хаты
Да, вах, на Дид Панаса! Да вот, блин, каш ны дав жа, Х,
Якэйися заразы. Ну, шо, однако, варэ Блины Ж, ты Ж бач но Ж!

То, значыця, О так Мняф. Ага, то на жэ С пакЛив!
Колы ты понимаеш
Шэ и дермо собачэ.
Мы Ж щоток, можэ, з 20
Тут во прывиз изь Янав.
Да й натэ ковырайтэ
В ыкс пип вардах прам.

Да й на! Дзвоняць! Дазь Танька! Алэ! Витаю, здрагСце. –
Хэ! А Вытэ хто тамкы?
Я, мусь, ны тэ набраля, Х.
Ну, номыр наш, ты Ш бачыш,
Зусим, бы Ж в тышКавЧанак.
ПоеТому Том СайЕР а на зе кась вам.

Мы, да, тут нарубаЛысь
Узь мнеса са калбасьмы Сь.
А не но гарно трахнув
Румяны яблык. Бо Зь мы Зь Рауль туфт КахСтрог на Куби ципа вашь, нюх.
И всэ воно но так каксь
Самэ нам в паЩу-к.

У нась бо сь дась авсянка
Сце есця распластана.
Сусит с Ирана вжарыфш с сира СМИтаняй. Ню, й натэ расСуйШтайтэ вш:
А шо-то с Васька?

АссусФухЮхт юхта зек,
Ось, бацись ты но, в падлыщ, щоп хату кращу даты, дэ й выйЛыйз з матры, Х. 
Тоь натэ мняхкых знакав
Да й кавкайтэ й клыкайтэ.
Колы тколя ныяк вжэк
Ны вйихаты в тырнат даж.

Хо! ПотКлюЧайТэсь самы, колы мы тут с хвостамы.
А грубку хто бо вжарыць
Ля нас тут влад враз.

Ах, хала, баш, в ЛаХори!
А в нас Карпат ни скоКИ Сь.
Пошлы воны до Довська – а там вчахСткойВый!  Ну, й вый там в Горках.
Дыржын-то город польСкый
Щэ Ж дох сих пор, згынь!
Ну, ОдрыЖын О-О в жыд.
А дэ була ПисЧанка? Да шо? Яка, ха?


Рецензии