Ны знайим, скикы часий

Бо нашы отставалы
От некых там маскальскых.
Бо Ж ЯнДэксь дэ Ж беляцКый.
Оно шо, бач, до кашыц мы зарыкы дорвалысь. Да й то остатный. Ах, жаль квак!

Но вы усэ ж ткы гляньтэ обобязКова в фстафкы Ш.
Там шося шэ случаяць
Ух КэГыБэхах хвайных.
Ну, ось шпивон спаймалы!
СакСетНих гахСюкДярСфаф!
Аз ф сну ись сну вбываемсь:
Эй! СлухКай Саску Сь!

Увопш, засну сцас зляку афт нахВахСцёф дурацкых:
Бо вот, нам трэга знаць фсем,
Дэ шо Лук дав лись.

ПрыхВахЦихЗаксь? Никаких! А то я вжару жаранц! Хоць с мяскам выругБайця
КаниСтруг спрайтаф сь.
Аха! ЗавСклядам?
ЗгнаИф русаЛяк?
Казню загсРанЦяф!
Адвальвай!

Такы от пасДравЛяня са й Русь едНаньНем.
Мы вам 2 лайНер -
А вы ваняйЛый.

Кат мат ны дай вамп!..


Рецензии