Прости образи i прощай

(брату  Михайлу)

Погасла зіронька у небі,
Згоріла доленька земна.
А я ж, мій брат, спішив до тебе,
Твоя ж хатинонька сумна.

Чого ж оце так швидко сталось?!..
Не встиг зустріти і спочив.
Дім без господаря зостався,
Свою сім’ю осиротив.

Чого ж то Бог дав мало сили,
По душу поспішки прийшов?..
Твій прах уже в сирій могилі,
У ній свій прихисток знайшов.

А навкруги світ сонце гріє...
Ти звідтіля Вже не прийдеш.
По тобі душі рідних мліють,
Бо в нашій пам’яті живеш.

В раю небеснім з божим духом,
З земного раю  нас  стрічай.
Тобі земля хай стане пухом,
Пробач образи і прощай.


Рецензии
Петро,святые строчки...пусть земля будет пухом,царство небесного...

Империя Руслана Халматова   02.04.2012 00:51     Заявить о нарушении
благодарю-ю-ю!

Петро Керанчук   02.04.2012 00:53   Заявить о нарушении