Дурниця

(жарт)

До ґазди на мить підсіла,
Жіночка-голубка.
Мов до Бога, шепотіла: -
Вгадай,  любчик, думку!..
Чоловік протер рушницю,
Мовить на те просто: -
В голові твоїй дурниця,
Як у курки просо.
От у мене справа інша,
Від зорі до рання.
А твою дрібницю здійсню,
 Після  полювання.
Відсахнулась в гніві  мила,
Ніби джміль ужалив.
Я ж тобі купила пива,
Ждала покохаєш!..
Тобі ж,  йолопе  нещаснім
І  думка  дрібниця!..
Та її орли всі знають,
Не те, що мисливці!
От кум не ликом шитий,
Благородна  птиця.
З насолодженням  великим,
Смакував дурницю.
Глянув жінці в блудні очі,
Чоловік «з рогами».
Та й признався, вже  хоче,
Бути хоч не  крайнім.


Рецензии
Здравствуйте Петро.Зря она ему пива купила.Творческих вам успехов
С улыбкой А.Р.

Абдульмахмуд Рахимов   01.08.2012 21:40     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.