Мати

Як на хвильку закрию я очі
І побачу я матір свою,
Тебе любити до смерті я хочу
Говорю це держачи руку твою

Ти зі мною навіки матусю,
Я з тобою, моя дорога,
І немає нічого світлішого,
Коли мати поруч моя...

Я не хочу тебе відпускати
Міцно по'язані наші життя,
І немає нічого світлішого,
Коли мати поруч моя...

І не раз ти поглянеш на мене
І покотиться в тебе сльоза,
Бо немає нічого світлішого
Коли мати поруч моя...


Рецензии