Розлука Чудо

коли поряд людина
очі в неї ясні
руки в неї гарячі
наче полум'я в сні
і ті руки торкають
мої очі сумні
дивно-дивно так,
наче
кожен день я це бачив,
бачив руки,
і голос,
і я чув її звуки
відчував її подих,
і гарячі ті руки
відчував її смак,
відчував її біль
наче перший той раз
як на морі той штиль.
відпускаючи руку
відчуваю я холод,
холод той не пробаче
в серці тої розлуки.
та розлука неначе
всі обірвані хмари
розкидав я книжки
розкидав окуляри.
та потрібно зібратись
і не падати духом
треба жити для себе
буду вірити в чудо.


Рецензии