не

все колись НЕможливо-НЕобхідно-потрібне
наразі летить у прірву десь в тебе у грудях.
все, що й досі було найріднішим, загине
десь між актами твоїх раптових прелюдій.

все із префіксом "не" НЕважливо і досить примарно.
твої пальці крізь моє волосся - то є приємно.
але ж я НЕповнолітня, тож то є - нова скарга.
і вже бачу, як ти втікаєш від машин із сиренами.

тобі є вісімнадцять, а то є достатньо заздрісно
для моїх однокласниць, бо вони ж ще "малолєткі".
та в кіосках сигарети купляю я із фальшивим паспортом.
доки ти накачуєш дешевим пивом своїх профурсеток.

все, що донести до моєї свідомості НЕ встиг,
десь зависло між молекул твоїх обійм лицемірних.
я складу всі люб'язності у реалістично-великий стіг.
та спалю з попередніми, бо це вже, напевно, надміру.

30.03.2012


Рецензии