У мене...

У мене психічні розлади
і дуже слабке здоров*я.
На душі морозно.
Нікотин курсує кров*ю.
А серце частіше
задихається.
Недостача кисню
у цій весні.
Повисло питання поставлене
Вчора ребром.
У мене в голові метелики.
Подохнуть завтра
після обіду,
Або у вівторок вранці.
Тиша вмирає,
Тиша їсть музику,
намагаючись жити вічно
у закутках серця.
І, Господи, як тут
не вмерти від відчаю.
Як тут не вити від розпачу.
І якщо ти знаєш рецепт,
пришли смс-повідомленням.


Рецензии