01. 04. 2012

Дотики тануть в останні хвилини
до півночі.
Намагаєшся глибоко дихати
Й більше не пити отруту її слів.
Видзьобуєш очі
здоровому глузду.
На місці твоєму бути б ніхто
не хотів.
І ти б віддала все
аби хтось взяв собі твою долю.
Хоча б на декілька годин,
хоча б на хвилину,
одягнув твою шкіру.
А потім забув скинути.
У вікно викинути думки набридливі.
Накритися з головою ковдрою
і все-все покинути
у весняному повітрі.
Сьогодні перше квітня.
Сьогодні ти ще звикнеш
до стану напівмертвого.
Наполовину все поділено.
До і після. Замість. Потім.
"Я витримаю"...
Доброго здоров*я.
Привіт, депресивний квітень.


Рецензии