моя маячня

 допиваю келих болю
  до дна
  я вже п"яна тобою
  сповна

  іграшкове життя швидко
  плине
  вже казковий світанок
  не стріне
  за туманом невдач плаче
  небо
  я не хочу іти та так
  треба

  дуже хочу забути
 невдачі
  та нагадує небо
  невдячне
  хочу стати піщинкою
  в морі
  та вночі поглядати
  на зорі

  сірий дим заповнив
  порожнечу
  ні це не життя
  це недоречність
  погляд твій жорстокістю
  вбиває
  я ще поряд та мене
  немає

  вітром степовим
  тікаю
  мене вчора вигнали
  із раю
  не сумую зовсім
  не ридаю
  там мені не місце
  знаю

  подихом осіннім
  помираю
  промінь світла за собою
  залишаю


Рецензии