Поздоровлення випускникам школи

„Прожити вік - не поле перейти”,
Ця істина нам всім давно відома
І двері у незвідані шляхи,
Вам відкриває рідна наша школа!

А час „летить”, його не повернути,
В дитинство вже немає вороття!
І вам потрібно тільки лиш збагнути:
Попереду доросле жде життя!

Життя в якому безліч таємниць,
Яке задасть Вам з іксами „задачі”
І хто навчатись в школі не лінивсь,
Той краще відрахує йому „здачі”!

Вам кожному, щоб мрії досягти,
В пригоді стануть роки навчання
І за плечима, в ранці, не нести,
Здобуті в школі досвід і знання!

Сьогодні день і радісний й сумний,
Вже не покличе на урок дзвінок
І в цей чудовий вечір випускний,
Ви мрієте про свій наступний крок!

Шлях до „зірок” не кожен з Вас
Пройде,
Але повірте це не головне,
На цім шляху: „до світла із пітьми”,
Потрібно „залишатися людьми”!

Як „високо” хто з Вас би не „злетів”,
Та не досяг „захмарної” мети,
Не забувайте Ваших вчителів,
Не дай Господь, не привітав, пройти!

Вони для Вас, без жалю, дарували,
З глибин душі, найкращі почуття
І як могли, від бід оберігали,
Дитинства роки Вашого життя!

Спасибі їм за якісні знання,
За всю турботу, ласку та тепло!
За те, що Вас, за роки навчання,
Навчили, в людях, цінувать добро!

В майбутньому, також, в Вас будуть діти,
Яким, безмежно, будете радіти!
І стрімко той настане час,
Коли їх поведете в перший клас!

Прийдуть, на зміну, юні школярі,
Відкриють, вперше, нові букварі!
Для них почнеться, в школі, новий
День,
Дзвінок їм пролунає: „ Дзень - Дзелень!”

А Вам бажаєм тільки лиш добра,
Шляху легкого до своєї мрії!
На Вас чекає юності пора,
Пора кохання, віри і надії!!!
 


Рецензии