Знак

    ЗНАК

Коли мене кохає
Така чарівна жінка,
Стримати я не можу почуттів!
Моя душа палає
І відлітає стрімко
До янголів, під акапельний спів!

Така чиста душа
Мене зачарувала
І я від щастя майже не зімлів...
Невже вона моя,
Я так її кохаю!
Вона з’явилася із моїх снів!

Не може бути так,
Щоб я її не бачив!
Та я готовий стратити себе!
Дав Боже мені знак,
Не може бути краще,
Її кохати все життя своє!


Рецензии