Мало сил поэта крест нести

Не навчайте честі... Для поета
По найвищій стежці йти – вже честь.
Відповіді на питання  не знайдете,
Не знайдете сил нести поета хрест.

Не навчайте..., полюбіть велике,
Бо думки мінять не всім дано.
І простіть поета за помилки.
Долею врахується воно.


Рецензии