Роль Арлекина среди вас играю

Не одягайте маску, на заваді
Роль Арлекіна серед вас вершить.
Театр абсурду, глядачі цій грі не раді,
Дозвольте трохи для душі пожить.

Сильніша мрія від ілюзій на ідеях,
Що заведуть в тупик і створять міражі.
Господь хай в ваші душі мудрість сіє
І розуміння часу принесуть вірші.


Рецензии