Зямны рата н к

Нейкі час у нейкіх думах
Праводзіць дрэнна было мне,
І я нязменна прысягаю
Бароніць вечар і цябе.

Калі магутныя жывелы
Абудзяць сілу ў сабе,
А цалавецтва ўміг загіне,
Ратаўнік зямны прыйдзе.

Уздыме нейкіх ён у неба,
А іншых згоніць у зямлю,
Але ў нас часу даволі,
Каб ратаванне заслужыць.


Рецензии