Tropical paradise

NIGHTS AND DAYS IN PARADISE
YOU AND I FOREVER
RAIN AND SUN AND SEA LIGHTS
WE WILL ALWAYS TOGETHER
WE ARRIVED ON AIRPLANES
WE'LL RETURN AGAIN
WE FOUND OUR FRIENDS
IN YOUR HANDS YOUR HAPPY

HI TROPICAL PARADISE
MY LOVE IN YOUR GOLDEN EYES
CRAZY DAYS CRAZY NIGHTS
TROPICAL PARADISE
BYE TROPICAL PARADISE
I'LL REMEMBER YOUR LIGHT
FANTASTIC AND SURPRISE
TROPICAL PARADISE

SUN IS SHINING AND SUNSET
STARS BY NIGHTS SO BRIGHTLY
IT'S A BEAUTIFUL LAND
WHERE I LOVE YOU YOU LOVE ME
FLOWERS IN THE SKY TONIGHT
ALL OUR DREAMS COME TRUE
IT'S A LITTLE PARADISE
FOR ME AND YOU

HI TROPICAL PARADISE
MY LOVE IN YOUR GOLDEN EYES
CRAZY DAYS CRAZY NIGHTS
TROPICAL PARADISE
BYE TROPICAL PARADISE
I'LL REMEMBER YOUR LIGHT
FANTASTIC AND SURPRISE
TROPICAL PARADISE


Рецензии