Евро-2012 Украина-Польша

Настав футболу час,
Футбольне свято в нас.
Запалили ми вогні,
Та співаємо пісні.
Заворожує ця гра,
Вболівати нам пора.
Чемпіони усі в мріях,
Футболу завжди ми радієм.

               
       Україна-Польща дарують свято,
       Ми вболіваємо завзято.
       До екранів прикута увага,
       Футбол – найкраща розвага!
       Ця гра єднає нас усіх,
       Дарує радість нам і сміх.
       Емоціям немає меж,
       Футбольним святом ти живеш!

Ми закохані в футбол,
Від гравців чекаєм гол.
Віримо, не підведуть
І в історію ввійдуть.
Бажаємо гравцям відваги,
А вболівальникам наснаги.
Голів побільше забивайте.
І чемпіонами ставайте!


Вболівальників мільйони,
Фанатів цілі батальйони,
Вірять у своїх гравців,
На стадіонах чути спів!
Пісні всюди лунають,
В Європі вболівають.
Єднаються фанати:
«Впред перемагати!»


Рецензии
Этот стих написал на конкурс "Неофициальный гимн Евро-2012")))

Кукин Квакин   30.03.2012 23:44     Заявить о нарушении