***

Згинь. Просто зникни
з мого небуття,
я просто забула як тримати тебе…
загубитись у дурному домі,
де тільки пес чекає…
вірний…
біля моєї скляної труни…
затамувати подих і…
тремтіти…
очікувати електричного струму
від того стільця,
на якому оживають
смертники цього світу…
дихати до болю у
легенях…
без нікотину у крові…
задихнутись зубами
у язику…
просто втомитись…
не хочу…
та треба…


Рецензии