Ми носимо один костюм на двох

Ми носимо один костюм на двох
І не зважаємо на різницю у віці…
Я люблю твої мізки,
А ти мене…
Ти ненавидиш цей світ,
А я твої звички,
Колись ми зрозуміємо одне одного,
Тоді, коли поміняємось місцями
І не дихатиме один одним,
Та тоді не буде нас
І навіть наших дітей,
Там,
Де нема життя,
Де є біль,
Страшенний,
Розлуки
Та розпачі,
Де не існуємо ми…


Рецензии