я не я, i вона вже не вона

і знову. знов про неї..
вже стільки часу,
пройшло..
а боляче ж то,
всеодно..
здається закінчилась історія ця,
зла..
та та..
а вже весна, і в плани її не входжу,
Я.
Чи думає вона про мене,
зараз?
Чи памятає з огидою, чи з,
радістю?
А може все повернеться,
колись..
Та то вже буду не я, і не вона.


Рецензии