Так хочеться зiбрати цю красу

... Так хочеться зібрати цю красу,
Що ніч карпатська у траві згубила!
Вже осінь розплела руду косу,
І над лісами сон-туман розлила...
І лине з гір мелодія нова,
І рвуться фарби з ніжної палітри...
Так хочеться згадати ті слова,
Що заховались в спогадах од вітру!
Так хочеться піднятися до зір,
І звідти збігти чистими струмками,
З прекрасними душею і думками,
І перекласти світ на мову гір.

жовтень, 1993р., Яремче


Рецензии
Nejmovirno garno !!!
(vubachte, problemu zi zvjazkom, ale ne mogla vtrumatusja)

Ольга Глапшун   25.10.2012 00:30     Заявить о нарушении